Undo Clinic (vh. Skin-Prof) is dé kliniek voor laser ontharing en huidverbetering. Neem direct contact op:+31(0)85 004 3391

De PicoBright Laser Treatment voor een heldere en egale huidteint.

De PicoBright Laser Treatment is een laserbehandeling in het gelaat die zorgt voor het egaliseren en verbeteren van de huidteint. Huidverkleuring, Melasma en pigmentvlekken komen veel voor, gelukkig is dit goed te behandelen door middel van de PicoBright Laser Treatment. De PicoBright Laser Treatment is dé laserbehandeling voor een egale huidteint.

Locaties van deze behandeling: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht

✓ Gratis intakegesprek
✓ Veilige én effectieve laserbehandeling
✓ Geschikt voor alle huidtypes, zowel de lichte als de donkere huid
✓ Minimale downtime
✓ Wetenschappelijk bewezen resultaten
✓ HBO-gediplomeerde huidtherapeuten en laserspecialisten
✓ Lid van de NVH
✓ KP-geregistreerd

Highlighted Review

Na een Pico behandeling straalt mijn huid echt, heel blij met deze behandeling!

Esther Weijkamp @amsterdamcityquide
PicoBright Laser Treatment

PicoBright, de behandeling voor een egale huidteint!

De PicoBright Laser Treatment is een veilige en effectieve behandeling voor het egaliseren van de huidteint en het ophelderen van pigmentvlekken in zowel de diepe als de oppervlakkige huidlaag. Een egale huidteint zorgt voor een jonge, frisse en egale uitstraling.

Door de geavanceerde technologie van de PicoWay Zoom kent deze behandeling een minimale herstelperiode. Hierdoor is de PicoBright Laser Treatment een veilige, effectieve en snelle methode voor het verbeteren van de huidteint.

De PicoBright Laser Treatment is geschikt voor alle huidtypes, dit betekent dat ook de donkere huidtypes (huidtype 4 t/m 6), veilig behandeld kunnen worden.

De PicoBright Laser Treatment zorgt voor:

✓ Verbetering van de algehele teint van de huid.
✓ Verminderen van oneffenheden zoals Melasma, post inflammatoire hyperpigmentatie (PIH) en ouderdomsvlekken.
✓ Verwijderen van diep gelegen en overmatige pigmentaties.
✓ Een heldere, egale en gezonde huidteint.
✓ Verbetering van de door zonbeschadigde huid.

Before & after

Waarom PicoBright?

De PicoBright Laser Treatment is een behandeling die veel gebruikt wordt voor het verbeteren en egaliseren van de huidteint en het ophelderen van pigment vlekken.

Tijdens jouw eerste afspraak zal er door de huidtherapeut een intake worden afgenomen. Tijdens dit gesprek vertelt de huidtherapeut je alles wat je dient te weten over deze behandeling, worden jouw wensen besproken en kan een op maat gemaakt behandelplan worden opgesteld. Uiteraard heb je tijdens dit gesprek de gelegenheid om vragen te stellen. Een intakegesprek is geheel vrijblijvend.

✓ Gratis intake
✓ Minimale downtime
✓ Wetenschappelijk bewezen resultaten
✓ HBO-gediplomeerde huidtherapeuten
✓ Lid van de NVH
✓ KP-geregistreerd

Indicatie
Wanneer je last heb van een ongelijke huidteint, Melasma, pigmentvlekjes of zonschade, dan is de PicoBright Laser Treatment de beste behandeling voor jou!

De PicoBright Laser Treatment verbetert de algehele huidteint en vermindert pigmentatie. Het aantal behandelingen wat nodig is om eenieder tevreden te stellen kan variëren door verschillende factoren. Geen een huid is namelijk hetzelfde.

Werking
De PicoBright Laser Treatment berust op de picoseconde technologie van de PicoWay Zoom laser. De laserstraal wordt opgenomen in de huid en wordt geabsorbeerd door de overtollige pigmentdeeltjes. Deze pigmentdeeltjes worden als het ware aangetast waardoor het lichaam instaat is het pigment af te voeren, dit proces duurt gemiddeld 4-6 weken na de behandeling.

Thuistherapie
Naast de behandeling is het erg belangrijk dat de juiste producten worden gebruikt door de cliënt. Dit optimaliseert en maximaliseert namelijk het effect van de behandeling. De Dermaquest Pigment Control Kit is een samenstelling van 4 verschillende producten die de huid in balans brengen en de huidteint egaliseren en verhelderen. De kit behandelt, herstelt en beschermt (SPF 50), dit is perfect in combinatie met de PicoBright Laser Treatment.

Downtime
De huidreactie na een behandeling verschilt per indicatie en per persoon. Na een PicoBright Laser Treatment kan de huid tot een uur na de behandeling wat warm aanvoelen. Tevens zijn roodheid en een lichte zwelling veelvoorkomende huidreacties en er kunnen enkele rode puntjes (petechiën) waarneembaar zijn. Deze huidreacties zijn gemiddeld na een dag al flink afgenomen en na twee dagen zijn de meeste huidreacties volledig weg. Een dag na de behandeling is het mogelijk om weer make-up op de huid aan te brengen.

Yes, ik wil een PicoBright Laser Treatment!

Maak nu een afspraak
Veelgestelde vragen

Wat iedereen wil weten over de PicoBright Laser Treatment.

Tijdens de PicoBright Laser Treatment wordt het te behandelen gebied gereinigd. Tijden de behandeling wordt er licht in de huid gebracht. Dit is voelbaar in de vorm van een klein tikje/prikkel. Het gelaat wordt in delen behandeld en afhankelijk van de indicatie en behandelgebied duurt de behandeling tussen de 30-60 minuten.

Het aantal nodige behandeling is voorafgaand aan het proces helaas niet te voorspellen. Dit is afhankelijk van meerdere factoren zoals o.a. de ernst van de indicatie, diepte van het pigment, huidtype en de bereidheid tot medewerking aan de voor- en nazorginstructies.

Wanneer er resultaat zichtbaar zal zijn, verschilt per persoon en per indicatie. Het afvoeren van de pigmentdeeltjes duurt gemiddeld 6 weken, om deze reden is resultaat pas meetbaar vanaf 6 weken na de behandeling. Afhankelijk van de ernst van de indicatie is het mogelijk dat er meerdere behandelingen nodig zijn voordat er resultaat zichtbaar is. Voor optimaal resultaat adviseren wij gemiddeld 4-6 behandelingen te ondergaan in combinatie met thuistherapie.

De behandeling is niet pijnlijk. Tijdens de behandeling voel je een lichte prikkel en kan de huid wat warm aanvoelen. Na de behandeling kan de huid wat rood zijn of kunnen kleine rode puntjes zichtbaar zijn op de huid. Gemiddeld trekt dit binnen 2 dagen weer weg. Ter controle vragen we je om een foto 24u na de behandeling naar ons te mailen, zodat we de huidreactie kunnen evalueren.

Na de PicoBright Laser Treatment kan de huid warm aanvoelen, een rode gloed hebben en kunnen rode puntjes zichtbaar zijn op de huid. Deze huidreacties trekken gemiddeld binnen twee dagen weg. Een dag na de behandeling is het mogelijk om weer make-up op de huid aan te brengen.

Wanneer de huid nog warm aanvoelt, kun je de huid eventueel koelen met bijvoorbeeld een koude washand. Wij adviseren om na de behandeling dagelijks SPF50 op de huid aan te brengen. De dag van de behandeling raden we het af om intensief te sporten en/of naar de sauna te gaan.

Ja. Huidtype 1 t/m 6 kunnen worden behandeld. Dit houdt in dat zowel de lichte als de donkere huid veilig behandeld kan worden. De intense warmte die bij oudere lasers vrijkomt tijdens een behandeling, kan schadelijk zijn en zelfs meer pigment opwekken. De PicoBright Laser Treatment werkt op basis van de nieuwste picoseconde techniek hierdoor komt er minimale warmte vrij, waardoor er geen sprake is van vervelende bijwerkingen.

De werking van deze behandeling berust op de picoseconde technologie, van de PicoWay laser. De laser produceert geconcentreerde kleine lichtbundels, die worden geabsorbeerd door overtollige pigmentdeeltjes in de huid. Deze pigmentdeeltjes kunnen vervolgens worden opgeruimd door het lichaam.

Nee. Tijdens de zwangerschap/borstvoedingsperiode kan deze behandeling niet worden uitgevoerd. Door de hormonale veranderingen kan de huidreactie erg onvoorspelbaar uitpakken.

Indien u medicatie gebruikt, een auto-immuunziekte of een andere aandoening op medisch gebied heeft, zal dit van tevoren worden besproken tijdens de intake. Sommige soorten medicatie kunnen namelijk een verhoogde gevoeligheid voor licht veroorzaken.

Overige behandelingen

Behandelingen Undo Clinic

Bekijk alle behandelingen
Vanaf €125,-

PicoWay Resolve

Dé laserbehandeling voor littekens, acnelittekens, rimpels en fijne lijntjes.

meer weten over PicoWay Resolve
Vanaf €?,-

IPL

IPL wordt ingezet bij het behandelen van couperose, vaatjes en diffuse roodheid.

meer weten over IPL
Vanaf €25,-

Huidanalyse Observ 520

Huidanalyse Observ 520

meer weten over Huidanalyse Observ 520
Vanaf €150,-

Acnelan

Melasma, ook wel een zwangerschapsmasker genoemd, is een veel voorkomende huidaandoening. De PicoWay Resolve is de eerste en enige veilige en effectieve behandeling voor Melasma verwijderen, ook voor de meer getinte huid.

meer weten over Acnelan
Vanaf €150,-

Coagulatie en curettage

Coagulatie en curettage

meer weten over Coagulatie en curettage
Vanaf €95,-

Peelings

Huidveroudering, acne en pigmentatie aanpakken door middel van peelings.

meer weten over Peelings
Vanaf €90,-

Mesotherapie

Haaruitval tegengaan door middel van Mesotherapie

meer weten over Mesotherapie
Vanaf €499,-

Dermamelan Intimate

Dermamelan Intimate, behandelen van pigmentatie en huidveroudering rond de intieme zones.

meer weten over Dermamelan Intimate
Vanaf €150,-

Cosmelan

Cosmelan van Mesoestetic is een intensieve behandeling tegen hyperpigmentatie voor zowel de lichte als de donkere huid.

meer weten over Cosmelan
Vanaf €125,-

Dermapen4

Diverse huidproblemen aanpakken met de Dermapen4

meer weten over Dermapen4
Vanaf €125,-

PicoBright Laser Treatment

De laserbehandeling voor een heldere en egale huidteint.

meer weten over PicoBright Laser Treatment
Vanaf €40,-

Laser ontharen

De Gentle Max Pro laser is wereldwijd de gouden standaard voor laser ontharing. Undo is dé kliniek in Amsterdam en Rotterdam voor effectief laser ontharen met de beste laser, de Gentle Max Pro.

meer weten over Laser ontharen
Vanaf €150,-

Melasma verwijderen

Melasma, ook wel een zwangerschapsmasker genoemd, is een veel voorkomende huidaandoening. De PicoWay Resolve is de eerste en enige veilige en effectieve behandeling voor Melasma verwijderen, ook voor de meer getinte huid.

meer weten over Melasma verwijderen
Vanaf €150,-

PicoGlow Laser Treatment

De laserbehandeling voor een stralende, strakke en verstevigende huid.

meer weten over PicoGlow Laser Treatment