Undo Clinic (vh. Skin-Prof) is dé kliniek voor laser ontharing en huidverbetering. Neem direct contact op:+31(0)85 004 3391

PicoWay Resolve, dé laserbehandeling voor littekens, acnelittekens, rimpels en fijne lijntjes.

De PicoWay Resolve is de nummer 1 laserbehandeling om de huidstructuur te verbeteren. Het is een veilige, effectieve, en snelle methode waarbij huidverbetering wordt gegenereerd met een minimale herstelperiode. Door de optimale technologie kunnen verschillende indicaties zoals littekens, acnelittekens, rimpels en fijne lijntjes effectief worden aangepakt.

Locaties van deze behandeling: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht

✓ Gratis intake
✓ Veilige én effectieve laserbehandeling
✓ Geschikt voor alle huidtypes, zowel de lichte als de donkere huid
✓ Minimale downtime
✓ Wetenschappelijk bewezen resultaten
✓ HBO-gediplomeerde huidtherapeuten en laserspecialisten
✓ Lid van de NVH
✓ KP-geregistreerd

Maak nu een afspraak
Highlighted Review

Na een Pico behandeling straalt mijn huid echt, heel blij met deze behandeling!

Esther Weijkamp @amsterdamcityquide
PicoWay Resolve

Hoe werkt een PicoWay Resolve behandeling?

De PicoWay Resolve is een holografische fractionele laser. Dit houdt in dat de laser meerdere kleine lichtbundels produceert, die worden opgenomen in de diepere lagen van de huid. Dit stimuleert de huid om nieuw collageen en elastine te produceren. De afname of het verlies van collageen in de huid kan littekens, acnelittekens, rimpels en fijne lijntjes veroorzaken. Door de huid te stimuleren nieuw collageen en elastine te produceren verbetert de huidstructuur en vervagen littekens, acnelittekens, rimpels en fijne lijntjes. Doordat de PicoWay Resolve zijn werking doet in de diepere huidlagen, raken de oppervlakkige huidlagen niet beschadigd. Dit resulteert in minimale tot geen downtime na de behandeling.

De PicoWay Resolve werkt basis van de nieuwste picoseconde techniek. Deze revolutionaire techniek, werkend op de golflengtes Resolve 1064nm en Resolve 532nm, heeft grote voordelen ten opzichte van andere fractionele lasers. Door de ultrakorte pulsduur van de PicoWay Resolve krijgt de huid geen kans om op te warmen, waardoor de huid niet beschadigd. Hierdoor kunnen alle huidtypes, zowel de lichte als de donkere huid veilig worden behandeld.

Before & after

Behandelindicaties

De PicoWay Resolve kan worden ingezet bij verschillende indicaties. Tijdens een gratis intakegesprek zal de huidtherapeut jouw indicatie beoordelen, een behandelplan opstellen en productadviezen meegeven. Ook zal de huidtherapeut een schatting maken van het te behalen resultaat en een schatting maken van het aantal nodige behandelingen.

Littekens

Een litteken wordt veroorzaakt door een reactie op een diepe huidbeschadiging. Littekens worden door veel mensen als cosmetisch storend ervaren, bijvoorbeeld wanneer een litteken erg opvalt door de kleur van het litteken, de grootte of de dikte van het litteken. Daarnaast kunnen littekens pijnlijk/trekkerig, stug en verheven zijn, ook kunnen littekens bewegingsbeperkingen opleggen. De PicoWay Resolve kan littekens vervagen, versoepelen en minder opvallend maken. Ook zal de doorbloeding van het litteken verbeteren en zal er minder spanning staan op het litteken.

Na de behandeling:
Na de behandelingen kunnen de littekens enkele dagen rood zijn en licht jeuken. Dit is onderdeel van het herstelproces (regeneratieproces), in deze fase gaan bloedvaten, collageenvezels, lymfevaten en zenuwen zich herstellen. Na een littekenbehandeling adviseren wij het litteken tweemaaldaags in te smeren met Alhydran tot de volgende behandeling plaatsvindt. Alhydran in combinatie met de laserbehandeling zorgt voor optimaal resultaat. Dit helpt bij de vervaging van het litteken en bij de afname van de jeuk en roodheid. Alhydran is beschikbaar bij ons in de kliniek. Indien het litteken zich op een locatie bevindt, dat wordt blootgesteld aan de zon, adviseren wij de huid dagelijks te beschermen met SPF 50.

Acnelittekens

Na de genezing van acne is het mogelijk dat er littekens ontstaan op de huid, dit is een veelvoorkomend gevolg. Vaak zijn dit atrofische littekens (ingetrokken kuiltjes in de huid) en/of donkere vlekjes op de huid. Deze acnelittekens hebben een tekort aan collageen en de huid is vaak erg dun. De PicoWay Resolve laser stimuleert de aanmaak van nieuw en sterk collageen waardoor de huid verstevigd en de acnelittekens vervagen. Daarnaast worden bloedvaatjes geprikkeld, wat resulteert in de aanvoer van extra zuurstof en voedingsstoffen in de huid, hierdoor ontstaat een gezonde huid.

Na de behandeling:
Direct na de behandeling kan de huid warm aanvoelen en zal de huid een licht rode gloed hebben. Dit trekt binnen elke uren vanzelf weg. Om de behandeling te optimaliseren en maximaliseren adviseren wij na de behandeling collageen stimulerende producten te gebruiken zoals de Dermaquest Stem Cell Rebuilidng Complex. Dit krachtige product bevordert de collageenproductie terwijl gezonde huidcellen worden gevoed en beschermd. Daarnaast adviseren wij de huid dagelijks in te smeren met SPF 50. Deze producten zijn beschikbaar bij ons in de kliniek.

Rimpels en fijne lijntjes

Wanneer je op een natuurlijke manier huidveroudering wil voorkomen of verhelpen, dan is de PicoWay Resolve de juiste keuze voor jou. Naarmate men ouder wordt, wordt de opperhuid dunner en nemen de cellagen af. Ook nemen de drie belangrijkste structuren in de lederhuid af, de hoeveelheid collageen, de hoeveelheid elastine en het huideigen hyaluronzuur. Naast de natuurlijke veroudering kan ook overmatige blootstelling aan UV-straling ervoor zorgen dat deze structuren afnemen. De afname van collageen en elastine zorgt voor een slappe huid en voor het ontstaan van rimpels. De afname van hyaluronzuur zorgt voor dehydratatie en volumeverlies in de huid.

De PicoWay Resolve stimuleert de aanpak van collageen en elastine waardoor rimpels en fijne lijntjes vervagen. Deze behandeling kan ook preventief worden ingezet bij het voorkomen van rimpels en fijntjes lijntjes.

Na de behandeling:
Direct na de behandeling kan het behandelde gebied warm aanvoelen en zal de huid een licht rode gloed hebben. Dit trekt binnen elke uren vanzelf weg. Om de behandeling te optimaliseren en maximaliseren adviseren wij voor- en na de behandeling collageen stimulerende producten te gebruiken. De Dermaquest Age Defense Kit is een samenstelling van 4 verschillende producten die meerdere factoren van huidveroudering aanpakken. De kit zorgt voor bescherming (SPF 50), hydratatie en versteviging, perfect in combinatie met de PicoWay Resolve behandeling.

Striae

Striae ontstaat wanneer de huid in korte tijd overmatig wordt uitgerekt. Het onderhuidse bindweefsel en de collageen- en elastinevezels onder de huid scheuren waardoor striemen ontstaan. Striae komt vaak voor na de puberteit, zwangerschap, extreme spieropbouw of na toename in gewicht. Ook kan striae ontstaan na gebruik van medicatie. Striae wordt door veel mensen als cosmetisch storend ervaren doordat de kleur opvallend kan zijn en de omliggende huid verslapt kan zijn. De PicoWay Resolve stimuleert de aanmaak van nieuw en sterk collageen waardoor de huidstructuur verbetert.

Na de behandeling:
Na de behandeling kan de huid enkele dagen rood zijn en licht jeuken. Na de behandeling adviseren wij de huid tweemaaldaags in te smeren met Alhydran tot de volgende behandeling plaatsvindt. Alhydran in combinatie met de laserbehandeling zorgt voor optimaal resultaat. Indien de striae zich op een locatie bevindt, dat wordt blootgesteld aan de zon, adviseren wij de huid dagelijks te beschermen met SPF 50.

Yes, ik wil behandeld worden met de PicoWay Resolve!

Maak nu een afspraak
Overige behandelingen

Behandelingen Undo Clinic

Bekijk alle behandelingen
Vanaf €125,-

PicoWay Resolve

Dé laserbehandeling voor littekens, acnelittekens, rimpels en fijne lijntjes.

meer weten over PicoWay Resolve
Vanaf €?,-

IPL

IPL wordt ingezet bij het behandelen van couperose, vaatjes en diffuse roodheid.

meer weten over IPL
Vanaf €25,-

Huidanalyse Observ 520

Huidanalyse Observ 520

meer weten over Huidanalyse Observ 520
Vanaf €150,-

Acnelan

Melasma, ook wel een zwangerschapsmasker genoemd, is een veel voorkomende huidaandoening. De PicoWay Resolve is de eerste en enige veilige en effectieve behandeling voor Melasma verwijderen, ook voor de meer getinte huid.

meer weten over Acnelan
Vanaf €150,-

Coagulatie en curettage

Coagulatie en curettage

meer weten over Coagulatie en curettage
Vanaf €95,-

Peelings

Huidveroudering, acne en pigmentatie aanpakken door middel van peelings.

meer weten over Peelings
Vanaf €90,-

Mesotherapie

Haaruitval tegengaan door middel van Mesotherapie

meer weten over Mesotherapie
Vanaf €499,-

Dermamelan Intimate

Dermamelan Intimate, behandelen van pigmentatie en huidveroudering rond de intieme zones.

meer weten over Dermamelan Intimate
Vanaf €150,-

Cosmelan

Cosmelan van Mesoestetic is een intensieve behandeling tegen hyperpigmentatie voor zowel de lichte als de donkere huid.

meer weten over Cosmelan
Vanaf €125,-

Dermapen4

Diverse huidproblemen aanpakken met de Dermapen4

meer weten over Dermapen4
Vanaf €125,-

PicoBright Laser Treatment

De laserbehandeling voor een heldere en egale huidteint.

meer weten over PicoBright Laser Treatment
Vanaf €40,-

Laser ontharen

De Gentle Max Pro laser is wereldwijd de gouden standaard voor laser ontharing. Undo is dé kliniek in Amsterdam en Rotterdam voor effectief laser ontharen met de beste laser, de Gentle Max Pro.

meer weten over Laser ontharen
Vanaf €150,-

Melasma verwijderen

Melasma, ook wel een zwangerschapsmasker genoemd, is een veel voorkomende huidaandoening. De PicoWay Resolve is de eerste en enige veilige en effectieve behandeling voor Melasma verwijderen, ook voor de meer getinte huid.

meer weten over Melasma verwijderen
Vanaf €150,-

PicoGlow Laser Treatment

De laserbehandeling voor een stralende, strakke en verstevigende huid.

meer weten over PicoGlow Laser Treatment