Undo Clinic (vh. Skin-Prof) is dé kliniek voor laser ontharing en huidverbetering. Neem direct contact op:+31(0)85 004 3391

De PicoGlow Laser Treatment, voor een stralende, strakke en verstevigende huid.

De PicoGlow Laser Treatment is een laserbehandeling in het gelaat die zorgt voor een stralende, strakke en verstevigende huid. Is jouw huid toe aan een echte “glow”? Dan is de PicoGlow Laser Treatment dé laserbehandeling voor jou!

Locaties van deze behandeling: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht

✓ Gratis intakegesprek
✓ Veilige én effectieve laserbehandeling
✓ Geschikt voor alle huidtypes, zowel de lichte als de donkere huid
✓ Minimale downtime
✓ Wetenschappelijk bewezen resultaten
✓ HBO-gediplomeerde huidtherapeuten en laserspecialisten
✓ Lid van de NVH
✓ KP-geregistreerd

Highlighted Review

Na een PicoGlow behandeling straalt mijn huid echt, heel blij met deze behandeling!

Esther Weijkamp @amsterdamcityquide

PicoGlow Laser Treatment, de behandeling voor een stralende huid!

De PicoGlow Treatment is de nummer 1 laserbehandeling voor een stralende, strakke en verstevigende huid.

Door de geavanceerde technologie waar gebruikt van wordt gemaakt tijdens de PicoGlow Laser Treatment kent deze behandeling een minimale herstelperiode. PicoGlow Treatment een veilige, effectieve en snelle methode voor algehele huidverbetering.

De PicoGlow Laser Treatment is geschikt voor alle huidtypes, dit betekent dat ook de donkere huidtypes (huidtype 4 t/m 6), veilig behandeld kunnen worden.

De PicoGlow Laser Treatment zorgt tijdens dezelfde behandeling voor algehele huidverbetering op meerdere vlakken met als resultaat een stralende huid.

Before & after

Waarom PicoGlow Laser Treatment?

Tijdens de PicoGlow Laser Treatment worden er meerdere kleine bundeltjes met laserstralen in de huid gebracht. Dit zorgt ervoor dat de diepere huidlaag wordt geprikkeld en wordt gestimuleerd tot celvernieuwing, verbeterde doorbloeding en het aanmaken van nieuw collageen en elastine in de huid. Dit resulteert in een stralende, strakke en verstevigde huid. Ten opzichte van andere laserbehandelingen heeft de PicoGlow Laser Treatment een veel hogere snelheid waarmee de lichtbundels in de huid worden gebracht. Dit houdt in, dat bijwerkingen zoals extreme warmte, zwelling en pijn geen onderdeel uitmaken van de behandeling en na-effecten. Deze na-effecten zijn niet alleen vervelend maar kunnen er tevens voor zorgen dat de behandeling minder effectief is, omdat pigmentvlekken hierdoor zelfs kunnen verergeren. Door het vermijden van de warmte tijdens de behandeling, is de PicoGlow Treatment een veel veiligere methode dan ander lasers.

Tijdens uw eerste afspraak zal er door de huidtherapeut een intake worden afgenomen. Tijdens dit gesprek vertellen wij u alles wat u dient te weten over deze behandeling, worden uw wensen besproken en kan daarop een op maat gemaakt behandelplan worden opgesteld. Uiteraard heeft u tijdens dit gesprek de gelegenheid om vragen te stellen. Een intakegesprek is geheel vrijblijvend.

✓ Gratis intake
✓ Minimale downtime
✓ Wetenschappelijk bewezen resultaten
✓ HBO-gediplomeerde huidtherapeuten
✓ Lid van de NVH
✓ KP-geregistreerd

Indicatie
De PicoGlow Laser Treatment is een fantastische behandeling om de huid weer stralend te maken. Na 1 behandeling zien onze cliënten al een toename van de “glow” van hun huid en dat de huid al steviger aanvoelt. Het totale effect van de behandeling is meestal na 6 weken zichtbaar. Het aantal behandelingen wat nodig is om eenieder tevreden te stellen kan variëren door verschillende factoren. De ene huid is namelijk wat doffer, verslapter of ouder dan de ander.

Werking
Wat is precies de werking van deze behandeling? Waardoor krijgt de huid zo’n “glow” na de  PicoGlow Laser Treatment? Dit berust op de picoseconde technologie van de PicoWay laser. De laser produceert geconcentreerde kleine lichtbundels, die worden opgenomen in de huid. Hier geven zij een prikkel aan de diepere huidlagen, waardoor huidprocessen weer een boost krijgen. Alle huidfuncties worden als het ware wakker geschud en presteren door deze input weer beter. Door deze prikkel in de diepere huidlagen wordt de doorbloeding in de huid gestimuleerd. Een goede doorbloeding zorgt voor de aanvoer van zuurstof in de huid. Hierdoor kunnen nieuwe cellen gevormd worden en kan de huid zichzelf gemakkelijker herstellen en beschermen. Ook kunnen hierdoor afvalstoffen makkelijker worden afgevoerd.

Een ander aspect is dat de collageenproductie een gigantische boost krijgt. Het collageennetwerk wordt groter en strakker, wat meer stevigheid en elasticiteit aan de huid geeft. Dit resulteert in een daadwerkelijk strakkere en verstevigere huid.

Downtime
De huidreactie na de behandeling verschilt per persoon en per indicatie. Na een PicoGlow Laser Treatment komt het vaak voor dat de huid tot een uur na de behandeling warm aanvoelt. Tevens zijn roodheid en een lichte zwelling veelvoorkomende huidreacties en kunnen er enkele rode puntjes (petechiën) waarneembaar zijn. Deze huidreacties zijn gemiddeld na een dag al flink afgenomen en na twee dagen zijn de meeste huidreacties gevallen volledig weg. Een dag na de behandeling is het mogelijk om weer make-up op de huid aan te brengen.

Ja, ik wil een PicoGlow Laser Treatment!

Maak nu een afspraak
Veelgestelde vragen

Wat iedereen wil weten over de PicoGlow Treatment.

Voorafgaand aan de behandeling zal de huid gereinigd worden. Tijdens de PicoGlow Laser Treament worden er meerdere lichtbundels in de huid gebracht. Dit is voelbaar in de vorm van een klein tikje. Afhankelijk van de wens van de cliënten wordt het behandelgebied bepaald. Gemiddeld duurt de behandeling tussen de 30-60 minuten.

Na 1 behandeling zal de huid al een mooie, verfijnde “glow” ontwikkelen. Voor optimaal resultaat adviseren wij 4-6 behandelingen te ondergaan. Afhankelijk van de wens van de cliënt en de conditie van de huid kan er tijdens een gratis intakegesprek een schatting gemaakt worden van het aantal nodige behandelen.

Nadat de huidreactie van de behandeling na 1 of 2 dagen is afgenomen, wordt langzaam het effect van de behandeling in werking gezet. Omdat de dermis (de diepere huidlaag) gaat regenereren, duurt het gemiddeld 4 weken voordat de eerste verschillen merkbaar zijn. In de periode van 4 tot 6 weken na de behandeling zal het resultaat zich vormen. Het eindresultaat is na 6 weken meetbaar. Indien u een serie behandelingen ondergaat, is het afhankelijk van uw indicatie, aan te raden om na een periode van 4 tot 6 weken de volgende PicoGlow Laser Treatment te ondergaan.

De behandeling is niet pijnlijk. De behandeling kan een prikkelend aanvoelen maar dit wordt door cliënten niet omschreven als pijnlijk. Dit gevoel kan een aantal uren na de behandeling aanhouden. Na de behandeling is de huid ietwat rood, gepaard met een lichte zwelling, wat ongeveer 24u kan aanhouden. Ook kunnen er kleine rode puntjes zichtbaar zijn op de huid, welke meestal binnen 2 dagen genezen. Ter controle vragen we je 24 uur na de behandeling een foto naar ons te mailen, zodat we de huidreactie kunnen evalueren.

Na een PicoGlow Laser Treatment komt het vaak voor dat de huid tot een uur na de behandeling warm kan aanvoelen. Tevens zijn roodheid en een lichte zwelling veelvoorkomende huidreacties en er kunnen enkele rode puntjes (petechiën) waarneembaar zijn. Deze huidreacties zijn gemiddeld na een dag al flink afgenomen en na twee dagen zijn de meeste gevallen volledig weg. Een dag na de behandeling is het mogelijk om weer make-up op de huid aan te brengen.

Na de behandeling wordt de huid gekoeld en wordt er SPF50 aangebracht op uw huid. Wij adviseren om na de behandeling dagelijks SPF50 op de huid aan te brengen. De dag van de behandeling raden we af om intensief te sporten of naar de sauna te gaan.

Ja. Huidtypes1 t/m 6 kunnen behandeld worden. Dit houdt in dat de meest donkere huid veilig behandeld kan worden met de PicoGlow Laser Treatment. De intense warmte die bij oudere lasers vrijkomt tijdens een behandeling, kan schadelijk zijn en zelfs pigment opwekken. Tijdens de PicoGlow Laser Treatment komt er weinig warmte vrij, waardoor er geen sprake is van vervelende bijwerkingen.

De werking van deze behandeling berust op de picoseconde technologie, van de PicoWay laser. De laser produceert geconcentreerde kleine lichtbundels, die worden opgenomen in de huid. Hier geven zij een prikkel aan de diepere huidlagen, waardoor huidprocessen weer een boost krijgen. Alle huidfuncties worden als het ware wakker geschud en presteren door deze input weer beter.

Nee. Tijdens de zwangerschap/borstvoedingsperiode kan deze behandeling niet uitgevoerd worden. Door de hormonale veranderingen kan de huidreactie erg onvoorspelbaar uitpakken.

Indien u medicatie gebruikt, een auto-immuunziekte of een andere aandoening op medisch gebied heeft zal dit van tevoren worden besproken tijdens de intake. Sommige soorten medicatie kunnen namelijk een verhoogde gevoeligheid voor licht geven.

Overige behandelingen

Behandelingen Undo Clinic

Bekijk alle behandelingen
Vanaf €125,-

PicoWay Resolve

Dé laserbehandeling voor littekens, acnelittekens, rimpels en fijne lijntjes.

meer weten over PicoWay Resolve
Vanaf €?,-

IPL

IPL wordt ingezet bij het behandelen van couperose, vaatjes en diffuse roodheid.

meer weten over IPL
Vanaf €25,-

Huidanalyse Observ 520

Huidanalyse Observ 520

meer weten over Huidanalyse Observ 520
Vanaf €150,-

Acnelan

Melasma, ook wel een zwangerschapsmasker genoemd, is een veel voorkomende huidaandoening. De PicoWay Resolve is de eerste en enige veilige en effectieve behandeling voor Melasma verwijderen, ook voor de meer getinte huid.

meer weten over Acnelan
Vanaf €150,-

Coagulatie en curettage

Coagulatie en curettage

meer weten over Coagulatie en curettage
Vanaf €95,-

Peelings

Huidveroudering, acne en pigmentatie aanpakken door middel van peelings.

meer weten over Peelings
Vanaf €90,-

Mesotherapie

Haaruitval tegengaan door middel van Mesotherapie

meer weten over Mesotherapie
Vanaf €499,-

Dermamelan Intimate

Dermamelan Intimate, behandelen van pigmentatie en huidveroudering rond de intieme zones.

meer weten over Dermamelan Intimate
Vanaf €150,-

Cosmelan

Cosmelan van Mesoestetic is een intensieve behandeling tegen hyperpigmentatie voor zowel de lichte als de donkere huid.

meer weten over Cosmelan
Vanaf €125,-

Dermapen4

Diverse huidproblemen aanpakken met de Dermapen4

meer weten over Dermapen4
Vanaf €125,-

PicoBright Laser Treatment

De laserbehandeling voor een heldere en egale huidteint.

meer weten over PicoBright Laser Treatment
Vanaf €40,-

Laser ontharen

De Gentle Max Pro laser is wereldwijd de gouden standaard voor laser ontharing. Undo is dé kliniek in Amsterdam en Rotterdam voor effectief laser ontharen met de beste laser, de Gentle Max Pro.

meer weten over Laser ontharen
Vanaf €150,-

Melasma verwijderen

Melasma, ook wel een zwangerschapsmasker genoemd, is een veel voorkomende huidaandoening. De PicoWay Resolve is de eerste en enige veilige en effectieve behandeling voor Melasma verwijderen, ook voor de meer getinte huid.

meer weten over Melasma verwijderen
Vanaf €150,-

PicoGlow Laser Treatment

De laserbehandeling voor een stralende, strakke en verstevigende huid.

meer weten over PicoGlow Laser Treatment