Undo Clinic (vh. Skin-Prof) is dé kliniek voor laser ontharing en huidverbetering. Neem direct contact op:+31(0)85 004 3391

Over het Undo Clinic Team

Een groep gedreven experts met een missie

Onze Visie

De meest geavanceerde apparatuur, 100% expertise en een op maat gemaakte behandeling

De visie van Undo is een aanbod van op maat gemaakte behandelingen met de meest geavanceerde apparatuur en uitsluitend door ervaren experts. Centraal staat een persoonlijke klantbenadering, eerlijke informatie en een realistisch beeld en behandelplan.

✓ Hoogste kwaliteit laser
KP-geregistreerde huidtherapeuten
✓ Behandeling op maat
100% klanttevredenheid
Lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten
✓ FDA-goedgekeurde lasers
✓ Gecertificeerde laserspecialist
✓ Gratis intake

 

Hoogste kwaliteit lasers

Bij ons ben je verzekerd van de meest geavanceerde laserapparatuur.  De PicoWay laser en de Gentle Max pro laser zijn ontwikkeld door Syneron Candela, een Amerikaans bedrijf, en staat bekend als kwalitatief hoog en betrouwbaar. De PicoWay en de Gentle Max Pro zijn FDA-goedkeurde lasers en heeft vele bewezen wetenschappelijk onderbouwde resultaten.

De PicoWay laser heeft zelfs tijdens de Aesthetic Industry Awards, dé award gewonnen voor ‘Best energy treatment of the year’.

Meer lezen over de PicoWay

Bevoegd en bekwaam

Onze HBO-gediplomeerde huidtherapeuten zijn KP-geregistreerd en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten. Huidtherapie is een HBO-studie waarin je alles leert met betrekking tot de zieke, gezonde en beschadigde huid. Onze huidtherapeuten zijn op de hoogte van de beste behandelmogelijkheden en weten deze op de juiste wijze toe te passen om zo het beste resultaat te behalen.

Onze werkwijze

Gratis intake

Wanneer je een behandeling overweegt, is het goed om voorafgaand aan het traject goed geïnformeerd te zijn. Je bent bij ons van harte welkom voor een gratis intakegesprek. Na het intakegesprek kun je vaak direct behandeld worden, maar dit is niet verplicht. Tijdens het intakegesprek zal de huidtherapeut of laserspecialist jouw huid en de indicatie beoordelen en de behandelmogelijkheden met jou bespreken. Daarnaast zal er tijdens dit gesprek een behandelplan worden opgesteld en zal er een schatting worden gemaakt voor het aantal benodigde behandelingen. Tevens neemt de huidtherapeut/laserspecialist nauwkeurig de voor- en nazorg met je door, zodat ook thuis de juiste zorg wordt toepast. Door dit uitgebreide intakegesprek weet je wat je kunt verwachten.

Boek gratis intake

100% Klanttevredenheid

Wij staan voor het behalen van een hoge klanttevredenheid en een persoonlijke benadering. Door middel van een op maat gemaakt behandelplan zorgen wij er samen met jou voor dat we het meeste uit de behandelingen halen. Ons doel is bereikt op het moment dat jij bij ons de deur uitloopt en wij weten dat we alles wat in onze macht ligt hebben gedaan voor de meest effectieve en veilige behandeling.

Bekijk alle reviews
Ons team

Een groep gedreven experts met een missie

Ik wil graag een behandeling bij Undo Clinic en welk traject moet ik doorlopen?

Bekijk gelijk de kosten Bekijk hier onze aanpak