Undo Clinic (vh. Skin-Prof) is dé kliniek voor laser ontharing en huidverbetering. Neem direct contact op:+31(0)85 004 3391

De beste laser voor laser ontharing

De Gentle Max Pro laser in het kort

De Gentle Max Pro is wereldwijd de gouden standaard voor laser ontharing. Bij Undo Clinic werken wij exclusief met de beste laserapparatuur en specialiseren wij ons middels een exclusief behandelprotocol. Onze expertise in combinatie met de meest krachtige ontharingslaser van het moment zorgen ervoor dat haren én haarzakjes worden vernietigt. Dit resulteert in een gladde, haarvrije huid zonder stoppels en/of bultjes.

2-in-1

De Gentle Max Pro laser is een combinatie van twee krachtige lasers: Alexandrite 755 nm en Nd:YAG 1064 nm. Door deze combinatie kan zowel de lichte als de donkere huid veilig én effectief worden behandeld.

Maak een afspraak

De beste laser, Gentle Max Pro

Bij Undo zijn wij overtuigd van de kwaliteit van onze lasers en hebben wij ons gespecialiseerd in een op maat gemaakt behandeling. Dit zorgt ervoor dat wij jou op een veilige én effectieve manier kunnen behandelen met het daarbij gewenste resultaat.

De krachtigste laser voor laser ontharing, de Gentle Max Pro Laser.

Voor alle huidtypes

In het verleden was laser ontharing alleen voor de lichte huidtypes, gelukkig is dit nu verleden tijd. De Gentle Max Pro laser kan veilig én effectief worden ingezet op alle huidtypes, zowel de lichte al de donkere huid. De Gentle Max Pro laser beschikt namelijk over een 2-in-1 lasersysteem, dit is een combinatie van twee krachtige laser: Alexandrite 755 nm en Nd:YAG 1064 nm. De Alexandrite laser 755 nm kan worden ingezet op alle lichte huidtypes (classificatie volgens Fitzpatrick huidtype 1 t/m 3) en de Nd:YAG 1064nm op alle donkere huidtypes (classificatie volgens Fitzpatrick huidtype 4 t/m 6 ). Hiermee kunnen we gewenste resultaten bereiken en nog veilig behandelen.

PicoWay

De 10 voordelen om bij Undo Clinic behandeld te worden met de Gentle Max Pro laser

 
✓ Veilig én effectief laser ontharen

✓ Bewezen resultaten
✓ Gratis intake
✓ Alle huidtypes, lichte én donkere huid
✓ Meest geavanceerde en krachtigste laser, Gentle Max Pro
✓ Gediplomeerde huidtherapeuten
✓ Exclusief en uniek behandelprotocol ontwikkeld door voormalig onderzoeker aan Harvard en TU-delft
✓ FDA-approved
✓ Eerlijke informatie
✓ Persoonlijke begeleiding tijdens de voor- en nazorg

Boek gratis intake
  • Veilig

    Al onze behandelingen worden uitgevoerd met de FDA-approved Gentle Max Pro. Dit is de krachtigste laser voor alle huidtypes, zowel de lichte als de donkere huid.

  • Erkende specialisten

    Je wordt bij ons in de kliniek altijd behandeld door een HBO-gediplomeerde huidtherapeut en/of gecertificeerde laserspecialist. Onze huidtherapeuten zijn allen lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en staan tevens ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP-register).

  • 6 dagen per week bereikbaar

    Wij vinden het extreem belangrijk om ook in de periode na een behandeling je snel te woord te kunnen staan. Heb je vragen over je behandeling? Dan kun je ons gemakkelijk bereiken via mail, telefoon of via ons WhatsApp nummer.

Ik wil behandeld worden met de Gentle Max Pro laser, wat kost dit en welk traject moet ik doorlopen?

Bekijk de kosten Bekijk hier onze aanpak